“Hamilton moet een voorbeeld nemen aan Moss om nadeel teniet te doen”

Volgens Peter Windsor zou Lewis Hamilton er goed aan doen om te genieten van het komende seizoen en de druk van zich af te laten vallen. Alleen zo kan de achterstand die Windsor hem eerder toeschreef teniet worden gedaan. In een eerdere video over Hamilton liet Windsor zich uit over de achterstand die Hamilton volgens hem zou hebben in het komende seizoen. De voormalig teammanager van Williams stelde dat Lewis moest dealen met de nederlaag van 2021, maar in 2022 ook moet omgaan met een Max Verstappen die nog meer zelfvertrouwen heeft na zijn wereldtitel en ook nog een nieuwe…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head