Hamilton overtuigd van titelkansen: “Mercedes maakt geen fouten”

Lewis Hamilton heeft er het volste vertrouwen in dat hij samen met Mercedes de prijzenkast flink gaat uitbreiden in 2022. Hij is ervan overtuigd dat ook de nieuwe reglementen zijn team niet kunnen weerhouden van nog een wereldtitel, want: ‘Mercedes maakt geen fouten’. Hamilton ziet geen enkele reden tot twijfel wat betreft de titelkansen van zijn team, ook niet gezien de ingrijpende regelwijzigingen. De Mercedes-coureur ziet niet waarom het nu anders zou zijn, aangezien zijn team acht keer op rij de constructeurstitel heeft gewonnen. Lees meer Gasly genoot van intens duel Verstappen: "Hij moest en zou hem inhalen" Hamilton: "Wij…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head