Hamilton weer terug op sociale media na nieuwe video van Mercedes

De radiostilte van Lewis Hamilton duurt nu al bijna twee maanden, maar in een nieuwe korte video van Mercedes is de zevenvoudig wereldkampioen eindelijk weer eens te zien. Tot op de dag van vandaag zorgt de Grand Prix van Abu Dhabi voor discussies. Het leek erop dat Hamilton de race makkelijk ging winnen, totdat Nicholas Latifi een crash veroorzaakte. De safety car ging naar binnen met nog één ronde te gaan en in die ronde wist Max Verstappen hem in te halen.  De frustratie was zo groot bij Mercedes en de Brit dat er een radiostilte volgde. Die van Mercedes…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head