Hamilton wil vooral samenwerken met Russell: “Dat heb ik wel geleerd”

Hoewel Lewis Hamilton zich niet meer kan herinneren dat George Russell als jong broekie met hem op de foto wilde, is de zevenvoudig wereldkampioen wel bijzonder lovend over zijn nieuwe teamgenoot. Russell als teamgenoot Hamilton heeft in zijn vijftien seizoenen in de Formule 1 al verschillende teamgenoten meegemaakt en krijgt in 2022 weer een nieuwe uitdaging voor zijn kiezen. Als zevenvoudig kampioen moet hij het in 2022 opnemen tegen George Russell, die door sommigen wordt gezien als zijn opvolger. Een interessant duel dus bij Mercedes. De eerste ontmoeting tussen de twee gaat echter veel verder terug. Op elfjarige leeftijd ontmoet…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head