Honda vindt dat F1-rivalen het nadeel van nieuwe brandstof “bagatelliseren”

Honda is van mening dat andere Formule 1-fabrikanten opzettelijk bagatelliseren hoe moeilijk het voor hen is om het vermogen terug te winnen dat verloren gaat door de overschakeling op duurzamere brandstof. Als onderdeel van de herziening van de regels voor 2022, eist de Formule 1 dat alle auto’s gebruik gaan maken van E10-brandstof. De verwachting was dat dit een afname van vermogen tot gevolg zou hebben, maar sommige fabrikanten beweren dat ze dat verlies al hebben teruggewonnen. Lees meer "Niet alleen Red Bull, ook Mercedes doorstond crashtest niet" Nadeel door nieuwe brandstof niet zomaar goedgemaakt Honda-topman Yasuaki Asagi, die eerder…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head