Horner schat de concurrentie in: “Zij zouden er bij kunnen staan dit jaar”

Red Bull Racing sloot zijn driedaagse programma in Barcelona af met 258 gereden ronden en een beste tijd van 1:19.556, neergezet door Sergio Perez in de laatste middagsessie. Christian Horner is duidelijk optimistisch en noemt het een ‘bemoedigende start’ van het voorseizoen. Ook spreekt hij zijn verwachting uit over de concurrentie in 2022. De Red Bull-teambaas vindt het een geweldig gevoel om weer terug op de baan te zijn, en merkt op dat de nieuwe auto’s zoals verwacht compleet anders zijn dan hun voorgangers. Hij spreekt dan ook van een proces waarin het team de RB18 moet leren kennen. “Tot…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head