Ingrijpende verandering in F1?: “De coureurs zouden niet in de buurt komen”

De FIA gooit dit seizoen de regels flink op de schop om de spanning in de Formule 1 te laten toenemen. Mark Hughes hoopt echter dat de organisatie de komende jaren meer veranderingen durft aan te gaan en oppert bij The Race een mogelijkheid. De Formule 1-rijders krijgen tegenwoordig een hoop informatie via hun oortje binnen. Niet alleen hebben de teams verschillende experts op het gebied van data werken, ook op andere onderdelen krijgen de coureurs advies hoe ze het beste kunnen handelen. Volgens Hughes doet de FIA er verstandig aan om daarmee op te houden. Lees meer Capito speelde rol…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head