Is Ferrari hierom zo snel? “Geen updates, wel lichtere onderdelen”

Terwijl de RB18 van Max Verstappen en Sergio Perez volgens de laatste verhalen nog tien kilo te zwaar is, is de Ferrari F1-75 van Charles Leclerc en Carlos Sainz nu bijna van zijn overgewicht af. Althans, dat wordt gezegd op de paddock in Italië. Ferrari was bijzonder snel in de regen tijdens de eerste sessie van het weekend in Imola. De Scuderia was maar liefst 1,5 seconden los van rivaal Max Verstappen en de voorsprong op de andere coureurs was nog veel groter. Het moet voor een groot deel zijn gekomen door de regen, want Ferrari nam in tegenstelling tot…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head