Kalff: “Er ontstond zoveel commotie na de overwinning van Verstappen”

Volgens Allard Kalff is het niet onverwachts dat Michael Masi aan de kant is gezet door de FIA. Volgens de verslaggever is het goed dat de F1 nu wedstrijdleiders krijgt met meer ervaring, want zij kunnen teambazen als Toto Wolff makkelijker tegenspreken. Goede keuze Masi is zijn baan als wedstrijdleider in de Formule 1 kwijt aan Niels Wittich en Eduardo Freitas. De mannen worden bijgestaan door senior adviseur Herbie Blash. De verandering van wedstrijdleiders komt voor Kalff niet onverwachts: “Uiteindelijk ontstond er zoveel commotie na de overwinning van Max Verstappen in Abu Dhabi”, laat hij weten bij BNR. Volgens Kalff…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head