LIVE | De kwalificatie van de Grand Prix van Saoedi-Arabië

De veiligheid in Jeddah kan gewaarborgd worden, waardoor de Grand Prix van Saoedi-Arabië gewoon doorgaat. De coureurs maken zich op voor de kwalificatie en in dit liveblog van GPblog mis jij niets van de actie op de baan. Dreigende situatie Jeddah Tijdens VT1 van de Formule 1 vond er een raketaanval plaats in de buurt van het circuit. Vanaf dat moment is de F1-organisatie met de FIA druk gaan overleggen over het vervolg van het weekend. Uiteindelijk is besloten dat het weekend gewoon door zal gaan. Dat ging echter niet zonder slag of stoot. Er is veel kritiek ontstaan op…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head