LIVE Formule E in Rome | Frijns leidt in Rome

De Formule E-coureurs hebben een druk weekeinde. Niet één, maar twee races worden er dit weekend verreden in Rome. Een dag na de overwinning van Mitch Evans en de tweede plek van Robin Frijns, gaan de heren vanaf 15 uur opnieuw van start. Volg alle actie in dit liveblog! Eindelijk een overwinning? Robin Frijns zei het een dag eerder met een knipoog: "Ik wil die hoogste trede wel eens zien." De Limburger eindigde de eerste wedstrijd zaterdag als tweede, zoals hij ook de vorige bezoeken aan het podium de laatste jaren altijd als tweede eindigde. Wellicht gaat het Frijns deze…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head