LIVE | Vrije training drie van de Grand Prix van Saoedi-Arabië

Het weekend gaat door als gepland wat betekent dat de vrije training gewoon wordt verreden. Met het GPblog liveblog mis je niets van alle actie op de baan, terwijl de coureurs en teams zich een laatste keer voorbereiden op de Grand Prix van Saoedi-Arabië. Op de vrijdag werden er door de Formule 1-coureurs degelijke trainingssessies gereden. Afgezien van wat technische mankementen en een lichte touché met de muur ging het goed voor de teams. Red Bull Racing kon bijvoorbeeld met beide coureurs het volledige programma afwerken. Max Verstappen en Sergio Perez hebben daardoor een klein voordeel op de rechtstreekse rivalen…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head