LIVESTREAM: Volg Max Verstappen en Lando Norris tijdens simraces

Loading

Max Verstappen komt woensdagavond wederom in actie op de sim. De Red Bull Racing-coureur krijgt concurrentie van onder meer Lando Norris, Stoffel Vandoorne en ook Giedo van der Garde. Het spektakel waarbij twee wedstrijden gereden worden, begint omstreeks 21:00 uur. Afgelopen maandag was de eerste ronde van de Real Races Never Quit simrace. Hierbij werden er ook twee races gereden, waarvan Verstappen de eerste won. In de andere wedstrijd werd Verstappen vierde, terwijl Kelvin van der Linde de overwinning wegkaapte onder de neus van vele grote namen. Het betekent dat Verstappen momenteel aan kop gaat in het klassement. Before we go racing…

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!