Marko: “De rebellen weten dat de F1 dit weekend in het land is”

Helmut Marko gaf gister al aan dat de race door moet gaan als de F1-organisatie de veiligheid in de regio kan garanderen. Marko krijgt dus zijn zin, nadat de Formule 1 bevestigde dat het evenement veilig kan plaatsvinden. Na de tweede raketaanval op Jeddah deze week, tijdens VT1 van het F1-weekend van Saoedi-Arabië, is de organisatie in overleg gegaan over de vraag om het evenement af te gelasten. Na lang overleg van de coureurs werd er diep in de nacht besloten dat de race toch doorgaat. Het kwam de Formule 1 op kritiek te staan dat ze blijkbaar financiële redenen…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head