Marko maakt zich grote zorgen: “Het was eigenlijk onvoorstelbaar”

Helmut Marko is geschrokken van de aanval van Rusland op Oekraïne. De adviseur van Red Bull Racing vertelt in gesprek met het Duitse RTL dat hij een dergelijk scenario nooit zag aankomen.  De huidige situatie in Oekraïne zorgde deze week onder meer voor veel discussies in de Formule 1. De FIA besloot uiteindelijk om de Grand Prix van Rusland af te blazen, maar vond het voorlopig niet nodig om Nikita Mazepin weg te sturen. De Rus mag de komende periode alleen niet met de Russische vlag achter zijn naam rijden. Lees meer Zo kwam de nieuwe deal tussen Verstappen en Red…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head