Marko: “Misschien werkte die verandering averechts op Verstappen”

Red Bull Racing-adviseur Helmut Marko denkt dat het team wellicht een fout heeft gemaakt met de verandering van de afstelling aan de auto van Max Verstappen. De Nederlander kon Ferrari-coureur Charles Leclerc lang volgen, maar kwam niet verder dan drie mislukte inhaalpogingen. Gevecht tussen Leclerc en Verstappen De Grand Prix van Bahrein leverde een prachtig gevecht op tussen Verstappen en Leclerc. Ronden lang zaten de twee coureurs vlak achter elkaar, maar elke inhaalactie die Verstappen maakte, werd gepareerd door Leclerc die een recht stuk later de eerste plek terugpakte. Marko zegt dat de banden van Verstappen achteruit gingen op het…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head