Marko ontkent voorsprong van Ferrari: “Red Bull reed met meer brandstof”

Ferrari kwam heel goed door de eerste wintertest heen in Barcelona en staat er volgens sommigen zelfs beter voor dan Red Bull Racing en Mercedes. Volgens Helmut Marko is dit echter niet het geval. Sterke start van Ferrari Met de meest gereden aantal kilometers kwam Ferrari goed voor de dag op het Circuit de Barcelona-Catalunya. Het team uit Maranello reed als enige meer dan 400 rondes en was daarnaast het snelste op de C3-band. Hoewel het alleen nog maar om testen gaat, lijkt de Italiaanse formatie goede papieren te hebben voor dit seizoen. Lees meer BREAKING: "Verstappen gaat langer door…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head