Marko over snelle tijd Verstappen: “Dat komt overeen met de kwalificatie”

Pas op de laatste dag van de wintertest in Bahrein trok de mist rondom de machtsverhoudingen tussen de Formule 1-teams enigszins op. Uiteindelijk was het Max Verstappen die met een kwalificatieronde de snelste tijd neerzette en voor veel blije gezichten zorgde in de Red Bull Racing-garage. Helmut Marko legt uit waarom de tijden van die dag zo belangrijk waren. Op de laatste testdag werden er simulaties afgewerkt voor de Grand Prix van Bahrein. Dat was ook meteen waar Red Bull het sterkst voor de dag kwam. Bij Sport1 vertelt Marko dat de auto in grote delen overeen kwam met die…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head