Marko slaat steil achterover van Ferrari: “Hebben niet eens updates nodig”

Red Bull Racing kwam met wat updates naar Imola, maar Ferrari liet de updates achterwege voor de thuisrace van het team. Na de eerste vrije training kan Red Bull-adviseur Dr. Helmut Marko alleen maar respect hebben voor het rivaliserende team. Ferrari verpulverde de concurrentie tijdens de eerste sessie in Imola. De natte omstandigheden op het circuit trok het veld ver uit elkaar. Max Verstappen sloot aan achter Charles Leclerc en Carlos Sainz, maar moest maar liefst 1,5 seconden toegeven op zijn concurrenten. De nummer vier en vijf van de sessie lagen zelfs drie seconden achter op de heren van Ferrari.…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head