Marko verzekert: “We liggen geen halve seconde achter op Mercedes”

Het beeld dat we hebben van de machtsverhoudingen binnen de Formule 1 heeft nog geen duidelijke vormen aangenomen. Er is alleen de wintertest in Barcelona als referentie, maar Helmut Marko benadrukt dat dat geen weerspiegeling is van de werkelijke prestaties van de teams. Wat de Red Bull Racing-adviseur het meest opviel tijdens de testdagen was de verhouding tussen het gewicht en de snelheid van de auto’s. Volgens Marko zijn de auto’s zwaar, maar razendsnel. Hij vindt het dan ook spannend om te zien hoe de nieuwe regels door iedereen zullen worden geïnterpreteerd. “Mercedes heeft een heel ander concept dan wij”,…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head