Mercedes: “Dat onderdeel van Red Bull Racing is het meest opvallend”

Nadat de nieuw ontworpen Formule 1-auto’s hun eerste meters maakten in Barcelona, vielen een aantal zaken op. Een veelbesproken punt is het ‘porpoising’, een stuiterend effect dat op het rechte stuk te zien is bij de wagens. Het nieuwe pareltje van Adrian Newey trok ook veel bekijks. Het ontwerp van Red Bull Racing is ook Mercedes niet ontgaan, zo geeft technisch directeur Mike Elliott toe. De grootste verandering aan de F1-auto’s voor 2022 vindt plaats op het gebied van aerodynamica. Daarin ligt volgens Elliott zoals altijd de uitdaging in het uitzoeken van wat er mogelijk is binnen de nieuwe reglementen.…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head