Norris oneens met Russell: “Mercedes en waarschijnlijk Red Bull”

McLaren en Ferrari gooiden hoge ogen tijdens de testdagen in Barcelona. Beide teams leken er goed bij te staan, maar de ervaring leert dat het zinloos is om conclusies te trekken uit de wintertest. Toch wordt dat al volop gedaan door onder andere Mercedes-coureur George Russell, die beweert dat zijn team een achterstand heeft op Ferrari en McLaren. Lando Norris is het daar niet mee eens. Voor Mercedes lijkt het een soort traditie geworden: elk jaar wordt er naar andere teams gewezen die sterker zouden zijn, waarna veelal het tegendeel blijkt bij aanvang van het seizoen. Alleen Red Bull Racing…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head