Officiële verklaring F1: “Uitgebreide bevestiging van veiligheid”

Het GP-weekend in Saoedi-Arabië gaat ondanks de dreigende situatie gewoon door. De Formule 1 komt met een officiële verklaring waarin wordt benadrukt dat de veiligheid in Jeddah gegarandeerd kan worden. De keuze van de FIA en de F1-organisatie in Jeddah kwam op veel kritiek te staan. De organisatie zou gezwicht zijn voor de financiële redenen om het weekend door te laten gaan en daardoor de veiligheid niet serieus genoeg nemen. Volgens veel F1-experts en F1-fans vormen de raketaanvallen van deze week nog altijd voor een dreigende situatie. Om te bevestigen dat de Formule 1 de situatie nauwlettend in de gaten…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head