Olav Mol steunt Michael Masi na FIA-vertrek

Olav Mol heeft in gesprek met Motorsport.com zijn steun uitgesproken aan de vertrokken Michael Masi. Volgens de commentator van Ziggo Sport heeft Masi de afgelopen jaren weinig verkeerd gedaan in de Formule 1. Na het plotselinge overlijden van Charlie Whiting besloot de FIA om Masi neer te zetten als wedstrijdleider. Waar hij het lang niet altijd makkelijk had met zijn beslissingen, vond Mol dat hij op een positieve manier duidelijkheid schepte in de sport. Lees meer Sky-analist over terugkeer Masi als wedstrijdleider: "Niet onmogelijk" Het bleek echter onvoldoende te zijn om zijn baan binnen de organisatie te behouden. Afgelopen seizoen kreeg…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head