Ongeloof bij jonge Russell: ‘Ook Ross Brawn gaat naar het toilet’

Voor veel fans zijn Formule 1-coureurs absolute helden. Het is goed voor te stellen dat de coureurs van nu ooit net zo hun helden aanbeden als veel fans dat nu doen. Voor George Russell is dat niet anders. Opkijken Inmiddels bekend is de foto waarop een jonge Russell zijn idool Lewis Hamilton om een handtekening vraagt. In een podcast van Mercedes-sponsor IWC Schaffhausen zegt Russell nu het een surreëel moment te vinden, omdat beiden inmiddels teamgenoten zijn bij Mercedes. Toen in 2009, als elfjarige, keek hij juist enorm tegen Hamilton op. De gedachten van Russell gaan terug naar datzelfde jaar,…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head