Opmerkelijk statement FIA: “Nog geen besluiten genomen”

Al dagen gaan er geruchten dat Michael Masi aan de kant geschoven gaat worden na de incidentrijke race in Abu Dhabi. Geruchten die met het uur sterker lijken te worden. Blijkbaar is de FIA daar zo van geschrokken, dat de autosportbond heeft besloten een opmerkelijk statement de wereld in de sturen. Statement Via een kort bericht op Twitter schrijft de FIA: "Er is op dit moment nog geen beslissing genomen over de uitkomst van de gedetailleerde analyse die momenteel gaande is naar de gebeurtenissen tijdens de laatste Formule 1 Abu Dhabi Grand Prix. Zoals eerder aangekondigd, de uitkomsten van deze…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head