Overzicht: de maatregelen van de FIA over situatie Rusland-Oekraïne

De FIA en het World Motor Sport Council (WMSC) kwamen op dinsdagavond met een gezamenlijk statement over de situatie in Oekraïne. Door de Russische invasie van dat land zullen er de komende tijd flinke beperkingen gelden in de internationale autosport op alles wat te maken heeft met Rusland en Belarus. Een overzicht van de maatregelen: Voorlopig geen races in Rusland en Belarus De FIA en het WMSC hebben besloten dat alle geplande internationale races in Rusland en Belarus voorlopig niet door kunnen gaan. Dit betekent dat naast de Formule 1 Grand Prix van Rusland, ook het WTCR niet afreist naar…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head