Perez komt met duidelijk statement richting FIA

Sergio Perez heeft nog altijd het enthousiasme om zich in de Formule 1 te bewijzen. Wanneer de FIA er echter voor kiest om in de toekomst nog veel meer races aan het seizoen toe te voegen, dan overweegt hij om te stoppen. Dat vertelt hij in een interview met The Athletic. Mede door de kampioenstrijd van vorig kalenderjaar tussen Max Verstappen en Lewis Hamilton is de Formule 1 wereldwijd zeer populair. Meerdere landen zien het daarom wel zitten om op de racekalender te worden toegevoegd, al is het de vraag hoe ver de FIA daarmee wil gaan. Lees meer Verstappen…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head