Perez zeer enthousiast: “Het zal een fantastische kans zijn”

De FIA maakte eind maart bekend dat het Formule 1-circus vanaf aankomend seizoen te bewonderen is in Las Vegas. Het nieuws kon rekenen op een hoop enthousiasme. Ook Sergio Perez staat achter de keuze van de sport, zo liet hij merken op de persconferentie van de FIA. Mede door de kampioenstrijd van vorig seizoen tussen Max Verstappen en Lewis Hamilton is de Formule 1 populairder dan ooit tevoren. Er zijn dan ook een hoop landen die het wel zien zitten om een Grand Prix te organiseren. Inmiddels is Las Vegas voor 2023 zeker van een plekje op de racekalender. Lees…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head