Problemen voor Mazepin worden groter: UK verbiedt deelname aan races

Waar coureurs zoals Nikita Mazepin maandagavond nog opgelucht adem konden halen na het oordeel van de FIA rondom de coureurs uit Rusland en Belarus, lijkt er nu toch een serieus obstakel te vormen voor Mazepin en zijn deelname aan het F1-seizoen van 2022. De motorsportfederatie in Engeland heeft namelijk besloten dat teams, coureurs en officials uit Rusland en Belarus uitgesloten zijn van deelname aan motorsportevenementen in Engeland.  Dat meldt F1-journalist Chris Medland op Twitter. Waar de FIA dus goed nieuws leek te melden aan onder andere Mazepin, zal deze maatregel van Motorsport UK hard aankomen. De maatregel betekent dat Mazepin,…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head