Raceweekend in Imola wordt een puzzel na uitstel van F2-training

De vrije training van de Formule 2 is uitgesteld en zal op een later moment worden ingehaald. De weersomstandigheden in Imola zijn op dit moment niet goed genoeg om te kunnen trainen. Geen training voor F2 De Formule 3 begon vrijdagochtend nog voortvarend aan een training op het circuit van Imola, maar ook die sessie werd vroegtijdig afgevlagd. De rode vlag maakte na verschillende crashes een einde aan de eerste sessie van de dag in Italië, maar de training van de F2 wordt zelfs uitgesteld. Het circuit zou momenteel niet geschikt zijn voor een trainingssessie. Lees meer Ferrari kijkt angstig…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head