RB18 biedt Verstappen hoop: “Tot nu toe is de auto best goed”

Max Verstappen kan terugkijken op een uitstekende testdag met Red Bull Racing. De Nederlander slaagde erin om veel rondes op zijn naam te zetten, waarmee hij zijn team hielp om data te verzamelen. Desondanks ziet de coureur nog voldoende verbeteringen, zo vertelt hij in een persbericht. Waar Verstappen afgelopen seizoen nog tot de grote talenten behoorde, is de druk als regerend wereldkampioen volledig anders. De coureur van Red Bull krijgt te maken met een verwachtingspatroon en weet dan ook dat alle ogen op hem gericht zijn wanneer hij in Bahrein aan zijn eerste raceweekend begint. Lees meer Hamilton neemt Verstappen niks…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head