“RB18 door updates minder dan tien kilo te zwaar voor GP in Imola”

Red Bull Racing zou met updates naar Imola komen en dat blijkt ook het geval. De Formule 1-journalist Tobi Gruner heeft op zijn Twitterkanaal al een aantal verschillen gezien aan de RB18. Vanaf het begin van 2022 worstelt Red Bull Racing al met het gewicht van de wagen. De 2022-wagens moeten minimaal 798kg wegen, maar er zijn maar weinig teams die hierbij in de buurt komen. Alfa Romeo zou er het dichtstbij zitten, maar alle andere teams zijn te zwaar. Red Bull zit er al vanaf dag één ver vanaf. Lees meer "Andere teams vermoeden dat Red Bull en Ferrari…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head