“Red Bull is het team om Ferrari uit te dagen, geen twijfel over mogelijk”

Max Verstappen en Red Bull Racing kennen geen geweldige seizoenstart. In drie races wist Verstappen één keer te winnen, maar dit was ook wel direct de enige keer dat hij de finish bereikte. Emerson Fittipaldi gaat er ondanks dat vanuit dat Red Bull hét team is dat Ferrari gaat uitdagen. Ondanks dat Verstappen en Red Bull moeizaam uit de startblokken zijn gekomen in 2022, merkt Fittipaldi op dat ze wel hun prestatieniveau hebben kunnen tonen. In Bahrein reed Verstappen continu dicht achter Charles Leclerc en in Saoedi-Arabië wist hij zelfs te winnen. In Australië was Leclerc beduidend sterker, maar wist…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head