Red Bull kiest oude aanpak en heeft RB18 pas op het allerlaatste moment af

Hoewel Red Bull Racing als tweede team de nieuwe wagen presenteert, is de wagen in 2022 pas op het allerlaatste moment klaar. Dat vertelt Helmut Marko in gesprek met F1-insider.com. RB18 presentatie voor de fans In 2021 koos Red Bull er bewust voor om de wagen al eerder klaar te hebben dan in de jaren ervoor. Een keuze die goed uitpakte, want Max Verstappen kon daardoor direct pole pakken in Bahrein. De RB16B stond er direct vanaf de start van het seizoen en dat gaf Verstappen een fijne buffer richting het slotstuk. In 2022 gooit Red Bull de boel echter…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head