Red Bull: “Lastig om politieagent te spelen bij coureurs als Verstappen”

Volgens sportief directeur van Red Bull Racing Jonathan Wheatley is het lastig om ‘politieagent te spelen’ bij coureurs als Max Verstappen en Lewis Hamilton. Coureurs van hun niveau leggen de lat elk weekend weer hoger, vindt Wheatley. Verstappen en Hamilton kende in 2021 een titanenstrijd om de wereldtitel in de Formule 1. Door de hevige strijd werden regelmatig de grenzen van de regels opgezocht en had wedstrijdleider Michael Masi de lastige taak om waar nodig de coureurs op gepaste manier te straffen. Volgens Wheatley is het niet meer dan normaal dat zoiets gebeurt bij topsporters. Lees meer Sprintraces in 2022…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head