“Red Bull legt het voorlopig af tegen sterker Ferrari”

Red Bull Racing moet de komende weken nog flink aan de bak om tijdens de eerste Grand Prix in Bahrein sterk voor de dag te komen. Dat is de conclusie van Auto, Motor und Sport na de drie testdagen in Barcelona. Waar de Oostenrijkse renstal afgelopen seizoen nog het gehele jaar met Mercedes streed voor de wereldtitel, lijken Max Verstappen en Sergio Perez dit racejaar met meer concurrenten te maken te krijgen. Zo maakte Ferrari op alle onderdelen in Spanje een goede indruk, waardoor de Italianen positief het seizoen lijken in te gaan. Lees meer F1-CEO verwacht vervolg strijd Verstappen…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head