“Red Bull-onderzoek maakt duidelijk: benzinepomp was niet de oorzaak”

Max Verstappen en Sergio Perez moesten tijdens de Grand Prix van Bahrein vervroegd afhaken. Aanvankelijk leek het probleem te komen door de benzinepomp, een standaard onderdeel van elke Formule 1-auto, maar volgens De Telegraaf blijkt dit niet te kloppen.  Het medium hoorde van verschillende bronnen rondom de FIA en Red Bull Racing dat de benzinepomp niet de oorzaak was van het probleem. De teams kregen een dag voor de race zelfs nog de mogelijkheid om deze te inspecteren en dat zou de Oostenrijkse renstal dan ook hebben gedaan. Toen bleek eveneens niets mis met het onderdeel te zijn. Ook na de race…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head