Red Bull staat belangrijke opdracht te wachten: “Zo snel mogelijk”

Ferrari bereidt zich na een vrij weekend voor op de Grand Prix van Imola die aan het einde van de week op het programma staat. Waar de Italiaanse renstal de favoriet voor de overwinning lijkt te zijn, moet Ferrari oppassen voor concurrent Red Bull Racing. Het team van Max Verstappen en Sergio Perez is vooralsnog de grootste concurrent van Ferrari, maar door technische problemen kon het meerdere keren een uitvalbeurt niet voorkomen. Het zorgde ervoor dat Verstappen tweemaal moest afhaken, terwijl dit bij Perez één keer het geval was. Het verschil tussen koploper Charles Leclerc en de Nederlander is daardoor…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head