Russell verwacht evolutie van de W13: “Dingen gaan zo snel veranderen”

George Russell denkt dat het voor Mercedes in de strijd om het wereldkampioenschap vooral belangrijk gaat zijn om te blijven ontwikkelen. Voor hemzelf komt zijn overstap naar de Duitse renstal eigenlijk op een perfect moment, want met de nieuwe reglementen start alles en iedereen om hem heen ook op nul. Kampioenschap van de lange adem "Het is niet zo belangrijk om een goede start van het seizoen te hebben. Uiteindelijk win je een kampioenschap over een totaal van 23 races", zegt Russell in gesprek met onder meer GPblog. De nieuwbakken Mercedes-coureur haalt 2021 als voorbeeld aan. "Je hoeft alleen maar naar…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head