Sainz” deal heeft gevolgen: moet Schumacher banden met Ferrari verbreken?

Donderdagochtend kondigde Ferrari een deal aan die Carlos Sainz in ieder geval tot het einde van het Formule 1-seizoen 2024 vastlegt bij het Italiaanse team. Zijn teamgenoot, Charles Leclerc, heeft een deal met dezelfde duur, dus het zal nog een aantal jaren status quo zijn bij Ferrari. Dit zorgt voor de hele grid voor een domino-effect, inclusief een zekere Mick Schumacher. GPblog bekijkt de gevolgen van deze deal. Opkomend door de rangen Michael Schumacher en Ferrari zijn twee namen die synoniem zijn in de Formule 1. Het is een van de meest bekende koppels in de wereld van de sport, laat…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head