Samenvatting vijfde F1-testdag | Sainz is Hamilton en Verstappen de baas

Ferrari heeft opnieuw goede zaken gedaan in Bahrein. Tijdens de tweede testdag slaagde Carlos Sainz erin om de snelste tijd te noteren, terwijl Charles Leclerc goed was voor de zesde plek. Lewis Hamilton en Max Verstappen eindigden respectievelijk als vierde en tweede rijder. Met nog een week voor de eerste Grand Prix in Bahrein begint de tijd te dringen voor de teams. Ze zijn dan ook druk op zoek naar de ideale afstelling van de wagens, terwijl de coureurs hard hun best doen om hun auto steeds beter aan te voelen. Dat was tijdens de tweede testdag in Bahrein al…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head