Schumacher teleurgesteld: “De wagen is een ramp”

Aston Martin hoopt de komende jaren dermate grote ontwikkelingen door te maken dat het meedoet voor de wereldtitel. Tijdens de Grand Prix van Bahrein kwam echter aan het licht dat dit makkelijker gezegd is dan gedaan. Volgens Ralf Schumacher is het team dan ook op de verkeerde weg. Aan het begin van 2021 haalde Aston Martin Sebastian Vettel in huis die de renstal naar een hoger niveau moest brengen. In zijn eerste seizoen presteerde hij naar behoren, maar de komende jaren moest Aston Martin pas écht een sprong maken. Met de nieuwe reglementen hoopte het team een snellere ontwikkeling door…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head