Stelling na GP van Bahrein | Viaplay is beter dan voorganger Ziggo Sport

Viaplay debuteerde het afgelopen weekend tijdens de Grand Prix van Bahrein. De streamingservice van de Nordic Entertainment Group nam de rechten over van Ziggo Sport en kreeg wisselende reacties. Daarom kiezen wij na het weekend voor de volgende stelling: Viaplay is beter dan Ziggo Sport. Andere weg van Viaplay Vanaf het eerste moment werd al duidelijk dat Viaplay een andere weg in wilde slaan dan voorganger Ziggo. Waar het bij Ziggo vaak ging om gezelligheid met een Formule 1-café op vrijdagavond en voor- en nabeschouwingen waar BN’ers als Samantha Steenwijk en Xander de Buisonjé mochten aanschuiven. De kritiek op Ziggo…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head