Tijdenoverzicht F1-test Barcelona | Deze coureurs waren relatief het snelst

De Formule 1-teams zijn tijdens de testdagen in Barcelona voor het eerst in actie gekomen met hun nieuwe auto’s. Over de machtsverhoudingen kan nog weinig zinnigs gezegd worden, maar wel is duidelijk welke teams het meest productief waren tijdens de eerste wintertest. Op dat gebied zette Ferrari de toon. Mercedes sloot de eerste wintertest als snelste af, maar deed dat wel met de zachtste band. Zowel Lewis Hamilton als George Russell reed op de C5-compound. Dit in tegenstelling tot Max Verstappen, die zijn snelste tijd neerzette op de medium (C3) band. Sergio Perez reed zijn snelste tijd op de C4-band.…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head