Tijdschema Grand Prix van Bahrein | Zo laat begint de eerste race van 2022

Eindelijk kunnen we het weer zeggen: het is raceweek. Deze week staat de Grand Prix van Bahrein op het programma en daarmee de start van het Formule 1-seizoen van 2022. Lees hier hoe laat en waar je moet inschakelen voor de komende GP. Het F1-seizoen van 2022 is een jaar waarin alle regels op de schop zijn gegaan, teams een compleet nieuwe wagen hebben gebouwd en het nog maar de vraag is welk team komt bovendrijven. Alhoewel er het één en ander duidelijk werd bij de wintertest, kan je nooit met zekerheid zeggen hoe iedereen ervoor staat. Lees meer Coronel…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head