Verstappen en Leclerc kunnen elkaar aan: “In de race zag je dat”

Ferrari maakte tijdens de Grand Prix van Bahrein een zeer positieve indruk. De Italiaanse renstal kreeg het niet alleen voor elkaar om met Charles Leclerc de race te winnen, maar pakte door het uitvallen van Max Verstappen eveneens de tweede plek met Carlos Sainz. De verwachtingen voor de komende weken zijn dan ook hooggespannen, maar kan Ferrari die waarmaken? Gedurende de wintertestdagen in Barcelona en Bahrein kwam al duidelijk naar voren dat Ferrari over een wagen beschikte dat zomaar eens kon meedoen voor de wereldtitel. Het roemruchte team maakte vrijwel op alle onderdelen een zeer positieve indruk en leek klaar…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head