Verstappen koestert eerste F1-titel: “Misschien gebeurt het nooit meer”

Het winnen van races was inmiddels normaal, maar het winnen van een kampioenschap was zelfs voor Max Verstappen een nieuwe ervaring. De Red Bull Racing-coureur koestert zijn eerste Formule 1-titel dan ook, want hij weet dat een herhaling niet vanzelfsprekend is. Verstappen koestert eerste F1-wereldtitel Natuurlijk hoopt hij samen met Red Bull Racing opnieuw naar de wereldtitel toe te rijden en daar in 2022 ook de constructeurstitel aan toe te voegen. Toch beseft Verstappen dat het niet vanzelfsprekend is dat hij dat trucje even kan herhalen. Lees meer Masi krijgt steun uit onverwachte hoek: "FIA had hem niet hoeven vervangen"…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head