Verstappen krijgt ongelijk: “Racetechnici hebben overzicht”

Max Verstappen beleefde een pijnlijk weekend in Bahrein. Niet alleen moest de Nederlander vervroegd afhaken vanwege problemen aan zijn wagen, ook uitte hij over de boardradio kritiek op zijn team. Christian Klien vond dat echter niet geheel terecht. De regerend wereldkampioen maakte aan het begin van het raceweekend nog een goede indruk. Tijdens de vrije trainingen presteerde de RB18 naar behoren en bleek hij in staat te zijn om de concurrentiestrijd aan te gaan met Ferrari. In de kwalificatie kwam hij echter net tekort om Charles Leclerc te verslaan. Lees meer Brawn over gevecht tussen Verstappen en Leclerc: "Stap vooruit"…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head