Verstappen na testdagen in Barcelona: “Ik ben onder de indruk”

Max Verstappen zat deze week voor het eerst in zijn nieuwe RB18 om zich met Red Bull Racing voor te bereiden op het nieuwe seizoen. Hoewel de Nederlander enkele problemen met de auto beleefde, blijft bij hem vooral een positieve indruk hangen. De Oostenrijkse renstal koos ervoor om Max Verstappen de gehele woensdag in actie te laten komen, terwijl Sergio Perez donderdag aan de beurt was. Beide coureurs wisselden elkaar vrijdag af, waardoor de rijders allebei evenveel tijd kregen om aan de nieuwe bolide te wennen en data te verzamelen voor het team. Lees meer Verstappen over verhoudingen: "Gaan het…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head